BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read


Go Back   7Post - 7 Series Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions

Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-15-2019, 10:57 AM   #1
Poiseuille
Colonel
Poiseuille's Avatar
United_States
2912
Rep
2,489
Posts

Drives: 2016 M4 DCT Tanzanite/Amaro
Join Date: Oct 2016
Location: Princeton

iTrader: (0)

Just spent 25mims composing a PM to a member who had asked me a question, pressed send and got the message "did not send, your are not logged on" when of course I am logged on, that's how I got on my profile and read the question. No drafts are shown in my list. This is I think the fourth time this has happened, doesn't seem to be related to message length. Pretty damn irritating I have to report.
Mods able to shed any light on this?

Edit: iOS btw
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.




7post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST